2012-07-10

Laitumelle!

Alunperin oli suunnitelmissa, että meidän ponit eivät tänä kesänä pääsisi ollenkaan laitumelle lomailemaan, sillä a) meillä ei ole omassa käytössä olevaa peltoa (pelto on vuokralla ensi kesään asti) b) Meillä ei ole laidunta, eikä aikaa tehdä sellaista c) Sylvia varmasti pyörisi sieltä kotiin syksyn tullen...

Jouduimme kuitenkin pyörtämään tämän ajatuksen ja päätöksen sillä a) talliremppaa ei voitaisi tehdä jos ponit majailisivat tallissa / talvitarhassa b) naapuri lupasi kesantopeltonsa laitumeksi (pellon, jolle on käynti suoraan meidän pihasta!) c) Laiduntarvikkeet löytyivät melkein omasta takaa, vain langat piti ostaa (ja bonuksena vielä Sylvia on treenannut niin ahkerasti kevään, että pieni syöpöttely tuskin haittaa ).

Laitumelle päästöä, tuota juhlahetkeä, tulivat seuraamaan myös naapuri lapsineen. Minua jännitti josko Enni ja Sylvia alkaisivat heti kinastelemaan. Kerran keväällä koitimme niitä samaan tarhaan ja potkimikseksihan se meni alta aikayksikön.

Sylvia vapautettiin peltoon ensin ja Enni heti perään. Hämmästyksekseni mistään luimistelusta, potkimisesta puhumattakaan ei ollut tietoakaan vaan ponit alkoivat mutustella heinää muina miehinä. Illemmalla he jo "hoitivat" toisiaan. Aika hellyyttävää!


                                                    Tässä vaiheessa jännitti...                                                       Etsi kuvasta poni!

 Ja eiköhän tämä kuva kerro kaiken oleellisen :D Laitsalla on kivaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! Kiitos kommentistasi!